03_hero

Hvordan foregår det?

De første samtaler handler om at lære dig at kende og blive klogere på dine udfordringer og ønsker. Vurderer du en god kemi mellem du og jeg, og at det har været behageligt at snakke med mig, så fortsætter vi til næste skridt. Sammen lægges der en plan for dine behov, ønsker og mål i forløbet. Vi lægger oftest en plan sammen ved første eller anden samtale. Skulle der løbende opstå andre fokuspunkter og ønsker, kan planen selvfølgelig justeres efter behov. Forud for samtalen får du en bekræftelse på aftalen samt praktiske informationer om første samtale.Gennemse vores partner-sponsored Glasses, med en række muligheder for enhver smag og pengepung, som kan købes online

“Hvis du tænker for længe på næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben “

-Kinesisk Ordsprog 

“Hvis du tænker for længe på næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben “

-Kinesisk Ordsprog 

Med din bedring er for øje, og her taler vi om hvor du er i din proces. Hos mig er det dig, der er i fokus. Det er DIT rum, hvor der er plads til at være dig, med ALT hvad det indebærer. Du skal ikke føle, at du skal præstere eller være på en bestemt måde – du må være lige der, hvor du er. Jeg evaluerer altid hver samtale, og hører hvad du har taget med dig.

Længere inde i forløbet mellem tredje-femte samtale, evalueres der mere i dybden.

Når du mærker at du er nået dertil, hvor du har fået det ud af terapiforløbet som du ønskede, afrunder vi forløbet. Afslutningen på et terapiforløb er en vigtig faktor i din bedringsproces. Så når du mærker, at du er ved at nå i mål og tænker på at afslutte, så sig til, og vi vil arbejde os hen imod dette.

tulen-travel-PAOZCCH6Lww-unsplash

Mobil terapi – Sjælland

  • 50 min

Til dig der enten fysisk eller psykisk har svært ved at forlade dit hjem
og har svært ved at føle dig tryg i nye omgivelser.

OBS: Transport dækkes af dig, og betales udover de ovenstående priser

Pris: 900,-*

*For studerende, ledige og med en henvisning fra læge er prisen 750,-

davids-kokainis-2R6heLCLb34-unsplash

Parterapi

  • 80 min

Parterapi er for jer, som oplever udfordringer, dilemmaer eller blot ønsker udvikling i jeres parforhold.

Pris: 1300,-*

*For studerende, ledige og med en henvisning fra læge er prisen 1300,-

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål omkring min praksis, og hvordan jeg kan hjælpe dig – så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Ønsker du at tage en snak, så skriv dit telefonnummer i beskeden, så ringer jeg dig op.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Copyright © 2020 All Rights Reserved

Copyright © 2020 All Rights Reserved