02_hero

Hvorfor terapi?

Livet kan være fantastisk og byde os på muligheder, mening, udvikling og velvære.

Men fra tid til anden kan livet også være det stik modsatte og byde på forvirring, negativitet og smertefulde følelser.

Det er hverken sygt eller unormalt, for vi har alle sammen disse perioder i livet. Det er menneskeligt at blive overvældet af livets udfordrende sider og føle og mærke, hvordan det ryster én ud af balance og udfordrer os i at tilnærme os det liv, vi gerne vil leve. Det er som regel helt normale reaktioner, der opstår som en modreaktion på en hverdag, der byder os en masse kompleksitet.

“Livet er som en cykel – for at holde balancen, bliver man nødt til at bevæge sig fremad.“
– Albert Einstein

“Livet er som en cykel – for at holde balancen, bliver man nødt til at bevæge sig fremad.“
– Albert Einstein

Selvom det er helt normale reaktioner, betyder det IKKE, at du behøver at blive ved med at have det svært.

Oftest lykkes det os at finde tilbage på sporet på egen hånd eller med hjælp fra vores netværk. Andre gange kan professionel psykologhjælp få dig på sporet igen. Hvis du er et udfordrende sted i dit liv lige nu, kan et samtaleforløb hos mig være netop dét, der hjælper dig på sporet igen og videre til den rigtige retning for dig.

Som din samtalepartner ønsker jeg at være din sparringspartner og hjælpe dig med at få nye og endnu ikke opdaget perspektiver, redskaber og muligheder.
På en målrettet måde hjælper jeg dig på rette vej, og har dine ønsker og behov som fokuspunkt.

Min største opgave som din psykolog er at skabe en imødekommende og tryg atmosfære. Her i rummet, hvor alt, hvad du deler, er fortroligt, undersøger vi sammen, hvordan dit liv ser ud nu, hvordan du ønsker at dit liv skal se ud i fremtiden, og hvad der skal til for at tilnærme dig dit ønskede liv.

Livets vanskeligheder er en subjektiv størrelse. For mig handler det ikke om at anerkende, om din udfordring er stor nok. Det handler om at imødekomme og anderkende, at du oplever dét, du kommer med, som svært og som en udfordring.

Uanset din grund til at opsøge mig, ser jeg det som en styrke, at du tager ansvar for dig selv og søger nye muligheder for at udvikle dig, og løse det der gør ondt.

eduard-militaru-Q4PvX80itZ0-unsplash

Samtale & terapi i klinikken

  • 50 min
Du kan vælge et samtaleforløb, der finder sted i min klinik. Et hyggeligt rum, hvor der er lagt vægt på at skabe en rar atmosfære.Takket være vores partnere kan du finde ties online, der passer til enhver præference og ethvert budget, fra budget til top-of-the-range super stilfulde modeller.

Pris: 900,-*

*For studerende, ledige og med en henvisning fra læge er prisen 750,-

glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unsplash

Online terapi

  • 90 min

Psykologsamtaler der foregår med video på, gennem en sikker krypteret onlineplatform.

Pris: 850,-*

*For studerende, ledige og med en henvisning fra læge er prisen 1300,-

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål omkring min praksis, og hvordan jeg kan hjælpe dig – så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Ønsker du at tage en snak, så skriv dit telefonnummer i beskeden, så ringer jeg dig op.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Copyright © 2020 All Rights Reserved

Copyright © 2020 All Rights Reserved