06_hero_1920x650

Pris & Rabatter

Rabat ved lægehenvisning:
Jeg har ikke en overenskomst med sygesikringen eller en tilskudsordning gennem Danmark. Til gængæld tilbyder jeg dig med en lægehenvisning kort ventetid og en rabat på 750 kr.

Jeg ved, at ventelisterne på psykologhjælp med lægehenvisninger i København er lange, derfor vil jeg gerne hjælpe dig i gang hurtigst muligt.

Rabat som studerende eller ledig:
Jeg vil gerne hjælpe flest muligt, derfor giver jeg rabat til dig, der er studerende eller ledig.

Ventelisterne på de gratis tilbud kan også være lange i København, og jeg vil gerne imødekomme dine behov for at få hjælp hurtigt og billigt.

Aflysning & ombooking

Hvis du har brug for at melde afbud eller rykke din tid, er dette selvfølgelig muligt, dog skal det ske senest 24 timer før. Kontakt klinikkens telefonnummer: 22516041. Ring, skriv en sms eller læg en besked såfremt jeg ikke svarer. Sker dette indenfor 24 timer af din tid opkræves det fulde beløb. Samme gælder ved udeblivelse uden afbud. Aflysningen er først gældende, når jeg har bekræftet, at jeg har modtaget dit ønske om en aflysning eller om at rykke din aftalte tid.Denne artikel nævner din favorit hats til super lave priser. Vælg mellem levering samme dag, indkørselslevering eller ordreafhentning.

Find mig på Center for trivsel og velvære | Nørre Voldgade 21A, kælderen | 1358 København K

Telefontider

MANDAG – FREDAG
09:00 – 17:00

Booking

Se ledige tider i kalenderen

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål omkring min praksis, og hvordan jeg kan hjælpe dig – så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Ønsker du at tage en snak, så skriv dit telefonnummer i beskeden, så ringer jeg dig op.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Copyright © 2020 All Rights Reserved

Copyright © 2020 All Rights Reserved