book-book-pages-college-education-448835 (1)
book-book-pages-college-education-448835 (1)

Min tilgang

I mine øjne er terapi først og fremmest et møde mellem mennesker. At få skabt en autentisk og god relation mellem du og jeg, er en bærende og vigtig faktor for at terapien får et positiv udfald. Dette stemmer overens med både mine oplevelser fra mange klientforløb, og det som de seneste forskningsresultater konkluderer.

Det er derfor vigtigt for mig at skabe et TRYGT og FORDOMSFRIT RUM, hvor du bliver mødt i øjenhøjde, og hvor der er plads til at være dig med alt hvad det indebærer. Jeg bruger mig selv aktivt i terapien, og et forløb med mig er præget af åbenhed, nysgerrighed, nærvær, naturlig medfølelse og respekt.

Du er unik, og dit forløb skal derfor tilpasses dig og din situation.

“Bryd tankernes lænker, og i vil også kunne bryde kroppens lænker “

-Richard Bach 

“Bryd tankernes lænker, og i vil også kunne bryde kroppens lænker “

-Richard Bach 

Vi mennesker er forskellige, og jeg er derfor ikke tilhænger af standardiserede behandlingspakker eller at tvinge et bestemt manualiseret terapeutisk forløb ned over dig.

Jeg er optaget af, at du føler dig hørt og forstået i samtalerne med mig. For mig er det centralt, at samtalerne foregår på dine præmisser og med den ro, plads og tilgang, du har brug for.

Det vil sige, at jeg henter teknikker, redskaber og mind-set fra forskellige tilgange. alt efter hvad der er meningsfuldt for dig i din situation.

Jeg er fagligt nysgerrig og henter inspiration i både ind- og udland. Jeg er særligt inspireret og henter viden fra kognitive adfærdsterapi, Acceptance and commitment terapi, compassion fokuseret terapi, metakognitiv terapi og mindfulness. Krop og psyke er uadskilleligt forbundet, og en balance herimellem baner vej for positiv udvikling, hvorfor jeg også inddrager kropslige redskaber, hvor det er relevant. Desuden er jeg optaget af, at du genskaber kontakt til dine ressourcer, hvorfor jeg også trækker på redskaber fra positiv psykologi.

eduard-militaru-Q4PvX80itZ0-unsplash

Samtale & terapi i klinikken

  • 50 min
Du kan vælge et samtaleforløb, der finder sted i min klinik. Et hyggeligt rum, hvor der er lagt vægt på at skabe en rar atmosfære.Hvis du er i markedet for clothes, vores platform er dit bedste valg! Det største indkøbscenter!

Pris: 900,-*

*For studerende, ledige og med en henvisning fra læge er prisen 750,-

davids-kokainis-2R6heLCLb34-unsplash

Parterapi

  • 80 min

Parterapi er for jer, som oplever udfordringer, dilemmaer eller blot ønsker udvikling i jeres parforhold.

Pris: 1300,-*

*For studerende, ledige og med en henvisning fra læge er prisen 1300,-

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål omkring min praksis, og hvordan jeg kan hjælpe dig – så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Ønsker du at tage en snak, så skriv dit telefonnummer i beskeden, så ringer jeg dig op.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Copyright © 2020 All Rights Reserved

Copyright © 2020 All Rights Reserved