Psykologen og mennesket Karin
– en lang historie kort

Jeg er født og opvokset i København, hvor jeg stadig bor.

Jeg elsker byens mange muligheder og kulturliv, og det faktum at der findes spændende fællesskaber og miljøer at tage del i. Jeg har en passion for at rejse og  danse og bruger dansen til at skabe glæde og velvære for mig selv.

Min drivkraft som psykolog er at støtte DIG, der står overfor udfordringer i livet, og at opløse blokeringer der står i vejen for at leve et liv i balance og i velværens tegn.

Jeg har altid søgt at forstå mennesket – hvorfor vi gør, som vi gør – hvad der ligger til grund for det, og hvad vi kan gøre anderledes for at udvikle os og leve et liv, der er meningsfuldt for os.
Jeg er en holistisk psykolog, som er af den overbevisning at kroppen og de systemer vi er en del af, relationer, samfund og kultur kan give os en dybere forståelse af hvem vi er – og hvor vi gerne vil hen.

Jeg har også særlig interesse for kultur og kulturforståelse, da det for mig er en ekstra dimension til at forstå menneskets mange forskelligheder og ligheder. Det er også i et kulturmøde, man kan lære at forstå sig selv bedre. Disse interesser har drevet mig til at rejse og besøge mange verdenshjørner.  Jeg har taget del i det zanzibarianske landsbyliv, boet med stammesamfund i Tanzania, fået forståelse for den buddhistiske livstil i Thailand, taget del i musik og danseentusiastiske samfund i Sydamerika mm. Sammenlagt har jeg boet 5 år i udlandet i både England, Tanzania og forskellige steder i Sydamerika. Dette har givet mig en solid kultursensitivitet og forståelse af andre samfund – noget som hjælper mig med at tilbyde succesfulde forløb, når kultur er en dimension i mine klienters problemstillinger. Ved at have taget del i forskellige miljøer i både Danmark og udlandet har jeg fået udvidet min horisont og fået et bredere perspektiv på dét at være menneske. En anden ting der har givet mig en forståelse for dét at være menneske, er at jeg lever i den samme verden som dig. Det betyder, at jeg deler mange af de samme oplevelser med livet som dig. Gennem personlige udfordringer har jeg OGSÅ mærket på egen krop og psyke, hvad det vil sige at gennemleve og overkomme svære tider i livet.Gennem ovenstående artikel kan vi anbefale dig de nyeste kjoler.Shop dress i en række forskellige længder, farver og stilarter til enhver lejlighed fra dine yndlingsmærker.

Min uddannelse & erfaring

Jeg blev færdiguddannet som psykolog (Cand. Psych.) fra Syddansk Universitet i 2016, som er kendt for at have en sundhedspsykologisk tilgang til mennesker og behandling. Jeg læste min bachelor på Kingston University i London.

Fra 2018 til nu har jeg arbejdet intensivt som terapeut og rådgiver i forskellige klinikker, hvor jeg har arbejdet med børn, unge, voksne og par. Herigennem har jeg fået bred erfaring med at behandle mennesker med mange forskellige problemstillinger.

Herunder:

  • Psykologisk Rådgivning Sind (rådgivningstilbud for psykisk sårbare mennesker og deres pårørende)
  • Bryd Tavsheden (landsdækkende rådgivning for voldsramte børn og unge)
  • Det Sunde Sind (psykologklinik i København)
  • Thora Center (psykologklinik der hjælper mennesker udsat for seksuel misbrug)

Fra 2017 – 2018 arbejdede jeg som underviser i faget Selvindsigt for unge på en dansk højskole på Zanzibar. Her varetog jeg et intensivt undervisningsforløb med det formål at skabe dybere forståelse af sig selv og sit samspil med samfundet

Som det første speciale i psykologisk regi undersøgte jeg danseterapi (en gren af psykoterapi) og de underliggende faktorer, som får danseterapi til at optimere velvære hos danske kvinder med forskellige problemstillinger.

Min bacheloropgave, skrevet som studerende i London, var en international undersøgelse af hvilken indvirkning forskellige psykosociale og kreative aktiviteter har på velvære, trivsel og livsglæde hos børn og unge med minoritets- og flygtningebaggrund.

Bag begge opgaver ligger et bærende ønske om, at få viden og redskaber til hvordan man kan optimere velvære hos mennesker, der har det svært. Dette ved at undersøge hvad terapi, kreative og kropslige tiltag samt relationer og fællesskaber kan tilbyde for velvære i mennesket.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål omkring min praksis, og hvordan jeg kan hjælpe dig – så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Ønsker du at tage en snak, så skriv dit telefonnummer i beskeden, så ringer jeg dig op.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Copyright © 2020 All Rights Reserved

Copyright © 2020 All Rights Reserved